Τα ωραιότερα αγριολούλουδα της Κρήτης - Αλιμπέρτης, Αντώνης, 1943-; Αλιμπέρτης, Αντώνης, 1943-; Περράκη, Λιάνα (Μύστις, 2009)
Ο όμορφος κόσμος της φύσης δεν τελειώνει ποτέ. Όλο και θα υπάρχουν νέα, ωραία, γνωστά και άγνωστα αγριολούλουδα που θα σε μαγνητίζουν και θα σε συναρπάζουν. Σκοπός μας είναι να σε κάνουμε να γνωρίσεις όσο γίνεται καλύτερα αυτό τον απίστευτο κόσμο, αστείρευτο σε ομορφιά, και να τον αγαπήσεις.