Αναδιοργάνωση επιχειρήσεων - Γεωργόπουλος, Αντώνης Ν., 1958- (Παπαζήσης, 2004)
[...] Το ζήτημα της αναδιοργάνωσης επιχειρήσεων, εκτός του ότι είναι ιδιαίτερα επίκαιρο, είναι και πολύπτυχο. Ως εκ τούτου, το αντικείμενό του δεν είναι δυνατόν να εξαντληθεί στο πλαίσιο αυτής της εργασίας, ούτε αυτός είναι εξάλλου ο σκοπός. Η συγκεκριμένη εργασία επιδιώκει να θίξει και να αναδείξει ορισμένες κρίσιμες πτυχές του ζητήματος, χωρίς να χαθεί η σφαιρική του διάσταση. Εν κατακλείδι, εάν καταφέρει να περάσει το μήνυμα και τη "φιλοσοφία" της αναδιοργάνωσης, προσφέροντας ταυτόχρονα "τροφή" για περαιτέρω έρευνα και προβληματισμό, θα έχει εκπληρώσει ικανοποιητικά το στόχο της. [...] (από τον πρόλογο του βιβλίου)