Η συμμορία των ουρανίων : μυθιστόρημα - Benni, Stefano, 1947- (Καστανιώτης, 1996)
Δεν είναι μόνο ένα βιβλίο: είναι μια μαγγανεία από τρανταχτά γέλια και εκπλήξεις. Είναι μαγικό, επικίνδυνο, σκληρό. Αυτό πρέπει να ξέρει όποιος θελήσει ν' ακολουθήσει τη Συμμορία των Ουρανίων στις περιπέτειές της μέσα στα μυστήρια της Γκλαντονίας. Αλίμονο σ' όποιον διαβάσει την προφητεία της Αγίας Ουρανίας. Θα γελάει μέχρι να τελειώσουν οι μέρες του!