Ανθολόγιο Χαϊκού : πανελλήνιος διαγωνισμός χαϊκού 2016 - Τουμανίδης, Χρήστος, 1952- (Ελληνο-Ιαπωνικός Σύνδεσμος Φιλίας, 2016)
Στον Διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 287 άτομα. Ο αριθμός των Ανθολογούμενων ανήλθε σε 109. Οι Βραβευθέντες και οι Διακριθέντες (τρία Βραβεία και τρείς Έπαινοι). Επομένως στο Ανθολόγιο συμπεριελήφθησαν συνολικά 115 ποιητές και ποιήτριες και αντίστοιχος αριθμός ποιημάτων (δηλαδή 115).