Ευρωγενοκτονία : τα μνημόνια εξολοθρεύουν τον Ελληνικό πληθυσμό - Κόλμερ, Κωνσταντίνος, 1939- (Πολιτική / Λιβάνη, 2017)
Τα "Μνημόνια κατανοήσεως" των "Ευρωεταίρων" που υπέγραψε η Ελλάς την τελευταία 7ετία με το ΔΝΤ μείωσαν τον πληθυσμό της χώρας κατά 150.000 άτομα και αύξησαν τον Δείκτη Εξαρτήσεως στο 2. Σε κάθε εργαζόμενο αντιστοιχούν δύο "εξηρτημένα" άτομα (κάτω των 12 ετών και άνω των 65 ετών) ως και η συντήρηση 1,1 εκατομμυρίου ανέργων. Ο Ελληνικός πληθυσμός ελαττώνεται ταχέως εξ αιτίας της υπογεννητικότητας και της μαζικής φυγής των νέων Ελλήνων (κάτω των 45 ετών) στο εξωτερικό. Στην 7ετία της ευρω-κρίσεως υπολογίζεται ότι 500.000 άτομα έφυγαν από την Ελλάδα , 170.000 μόνο το 2017, και το πληθυσμιακό κενό καλύπτουν εισρέοντες εκ Τουρκίας λαθρομετανάστες και οι γεννήσεις μουσουλμάνων στην Ελλάδα. Εάν συνεχισθεί η αποτρόπαια αλλά φευκτή πορεία του Ελληνικού πληθυσμού, σε τριάντα χρόνια θα αριθμεί τα 7 εκατομμύρια: 35% οι γέροντες, 800.000 τα παιδιά και 3 εκατομμύρια οι εργαζόμενοι χαμηλόμισθοι μουσουλμάνοι. Τούτο, όμως, θα σημάνει και το τέλος του Ελληνισμού, που έδρασε εκπολιτιστικώς επί 6.000 χρόνια στη γωνιά αυτή της Γης.