Η Hannah και ο θησαυρός του Dangerous Elf - Benson, Stephanie, 1959- (Tip tongue, 2016)
"- Sorry, είπε στον Lorcan βγάζοντας το λεξικό της. I don’t understand "wish". Το leprechaun αναστέναξε με θεατρικό τρόπο, ανασηκώνοντας το βλέμμα του προς τον ουρανό. Η Χάννα ξεφύλλισε στα γρήγορα τις σελίδες του λεξικού. "Wish", ουσιαστικό, ρήμα μεταβατικό και αμετάβατο: ευχή, επιθυμώ, εύχομαι. Ξαφνικά κατάλαβε. [...] - Μπορώ να κάνω ευχές, είπε η Χάννα στον Βίκτορα μ’ ένα μεγάλο χαμόγελο. Και ο Lorcan οφείλει να τις πραγματοποιεί. Ύστερα στράφηκε προς τον καλικάντζαρο και του δήλωσε: - I wish a million euros. Προς μεγάλη απογοήτευση της Χάννα, και χωρίς αμφιβολία και του Βίκτορα, καμιά βαλίτσα γεμάτη χαρτονομίσματα δεν έπεσε από τον ουρανό στα πόδια της".