Μαγειρική για εγκύους : νόστιμες και θρεπτικές συνταγές για τη μέλλουσα μητέρα - Ραπίτης, Γεώργιος (Κοχλίας, 2003)
Είναι πολύ σημαντικό να διατρέφεστε σωστά στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Όμως, τι ακριβώς είναι υγιεινό, ασφαλές και θρεπτικό; Το βιβλίο "Μαγειρική για εγκύους" δίνει κατατοπιστικές συμβουλές στις μέλλουσες μητέρες, ώστε να επιλέξουν τις πιο ωφέλιμες τροφές για τον εαυτό τους και το μωρό που κυοφορούν. Κάθε συνταγή συνοδεύεται από πληροφορίες σχετικά με τη διατροφική αξία των συστατικών που χρησιμοποιούνται. Το πιο σημαντικό, ωστόσο, είναι πως αυτές οι συνταγές δεν στερούν από τις εγκύους την απόλαυση του φαγητού, και σίγουρα θα τις χρησιμοποιήσετε και μετά τη γέννηση του μωρού. Το βιβλίο περιλαμβάνει: - Πάνω από 100 γευστικές και ωφέλιμες συνταγές. - Πληροφορίες για τις θρεπτικές ουσίες που είναι απαραίτητες για μια σωστή διατροφή στη διάρκεια της εγκυμοσύνης. - Τα πιο υγιεινά φαγητά για την εγκυμοσύνη και το θηλασμό. - Συμβουλές για την ανακούφιση από την πρωινή ναυτία και άλλες αδιαθεσίες που προκαλεί η εγκυμοσύνη.