Αργυρές Ζαραμπουκίτσες : μαγειρική για μικρούς και μεγάλους - Μπαρμπαρίγου, Αργυρώ (Κέδρος, 2006)
Η Αργυρώ και η Σοφία γνωρίστηκαν στην Πάρο, στο λιμανάκι της Νάουσας, όπου βρισκόταν τότε το μαγικό εστιατόριο Παπαδάκη. Η Αργυρώ ζωγραφίζει στην κουζίνα. Έτσι νομίζει η Σοφία, γιατί το φαγητό θέλει φαντασία, αγάπη, γνώση και αρκετή δουλειά. Τώρα που το εστιατόριο Παπαδάκη ήρθε στην Αθήνα και, για καλή τύχη της Σοφίας, κοντά στο σπίτι της στο Λυκαβηττό, είπανε οι δυο τους να ενώσουν τις δυνάμεις τους και να σερβίρουνε απλά, σ' αυτό το βιβλίο, συνταγές της Αργυρώς που γίνονται εύκολα και ανοίγουνε την όρεξη σε μικρούς και μεγάλους.