Η μαγεία των Χριστουγέννων - Sage, Alison (Εκδόσεις Κωσταράκη, 1992)
Το βιβλίο " Η μαγεία των Χριστουγέννων" είναι γεμάτο εκπλήξεις! Υπάρχουν έξι περιστρεφόμενες εικόνες, που αποκαλύπτουν όλες τις ευτυχισμένες στιγμές εκείνων των ημερών - πριν και μετά τα Χριστούγεννα. Υπάρχουν ιδέες για να φτιάξετε στολίδια, χριστουγεννιάτικα γλυκά, μια χριστουγεννιάτικη χιονοθύελλα και παιγνίδια όμορφα. Τέλος, υπάρχει μια ιστορία του Ιωσήφ, της Παναγίας και του Θείου βρέφους. Το τέλειο χριστουγεννιάτικο βιβλίο.