Χιονάτη - Duffaut, Nicolas 1977-; Παπαγιάννη, Μαρία, 1964- (Κλασσικά παραμύθια με πολύχρωμη εικονογράφηση., 2012)
Με τα "Μικρά Κλασικά" τα παιδιά ανακαλύπτουν τα παραμύθια που θα τα συντροφεύουν σε όλη τους τη ζωή. Μια συλλογή με τρυφερές ιστορίες για να τις διηγηθείτε και να τις προσφέρετε, για να μοιραστείτε παραμυθένιες στιγμές και να ονειρευτείτε παρέα...