Το μυστικό μου ημερολόγιο : Άγιος Βασίλης - Levy, Didier, 1964- (Κέδρος, 2002)
Αυτό είναι το αληθινό ημερολόγιο του Αϊ-Βασίλη. Σ’ αυτό γράφει όλα του τα μυστικά, τα κολπάκια, τις χαρές και τις λύπες. Σ’ αυτό φυλάει γράμματα παιδιών, πολύτιμα έγραφα και φωτογραφίες του. Σ’ αυτό θα διαβάσετε ό,τι θα θέλατε πάντα να μάθετε για τον Αϊ-Βασίλη: Τι κάνει όλη την υπόλοιπη χρονιά; Πως ήταν μικρός; Που πηγαίνει διακοπές, ποιος του φέρνει δώρο τα Χριστούγεννα;