Ευτυχισμένη επέτειος - Βερυκοκάκη-Αρτέμη, Αγγέλα; Clarke, Juliette; Exley, Elen (Ένα δωράκι για πάντα, 1995)
Αν είσαστε ακόμα ερωτευμένοι κι αναζητάτε ένα πραγματικά εξαιρετικό δώρο για την επέτειο του γάμου σας, αυτός είναι ο ιδανικός τρόπος για να πείτε: Σ ευχαριστώ, σε λατρεύω. Το βιβλίο αυτό είναι γεμάτο μηνύματα αγάπης, αφιερώσεις και περίφημες ρήσεις. Είναι τέλειο για συζύγους που είναι μαζί μόλις ένα χρόνο, αλλά και για παντρεμένα ζευγάρια που έχουν περάσει μαζί μια ζωή.