Ελληνικές αστυνομικές ιστορίες : - Αποστολίδης, Ανδρέας, 1953- (Εφημερίδα Αποκαλύψεις, 2010)
Ο Ανδρέας Αποστολίδης διηγείται μια ιστορία με ακέφαλα πτώματα, ναρκωτικά και μπράβους της νύχτας, που θυμίζουν αληθινές ιστορίες που βρίσκουμε στις εφημερίδες. Ο Πέτρος Μάρκαρης, γράφοντας για ένα πτώμα και ένα πηγάδι, διηγείται πώς τα ΜΜΕ έγιναν η αστυνομίας της εποχής μας. Η Αμάντα Μιχαλοπούλου γράφει για μια αστυνόμο διαφορετική από τις άλλες, που προσπαθεί να κατανοήσει τη θεωρία της "ανθρώπινης συμπύκνωσης". Ο Μανώλης Πιμπλής ανακαλύπτει, με τη σειρά του, ένα πτώμα, ένα χαμένο χειρόγραφο του Ρήγα Φεραίου και τον "γαλάζιο Δούναβη" του Στράους. Ο Φίλιππος Φιλίππου μπλέκεται στα πόδια δυο αποφασισμένων για όλα γυναικών που κάνουν διακοπές στην Κέρκυρα.