Λογιστική κόστους : αρχές και εφαρμογές - Βενιέρης, Γεώργιος Ι. (P. I. Publishing, 2005)
Η δεύτερη έκδοση του βιβλίου αποτελεί πραγματικά ένα σύγχρονο και εύχρηστο εργαλείο τόσο για το φοιτητή-σπουδαστή όσο και για τον οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο ο οποίος θέλει να κατανοήσει τις βασικές αρχές της κοστολόγησης και την εφαρμογή τους σε πραγματικές επιχειρηματικές συνθήκες. Ο βασικός στόχος του βιβλίου είναι να παρουσιάσει τόσο τις τεχνικές όσο και τις αποφάσεις που μπορούν να ληφθούν με βάση την κοστολογική πληροφόρηση στο σύγχρονο επιχειρηματικό περιβάλλον.