Διοίκηση και διαχείριση των έργων : μέθοδοι και τεχνικές - Πολύζος, Σεραφείμ (Επιστημονική βιβλιοθήκη, 2004)
Οι βασικοί στόχοι που τίθενται από την αρχή για κάθε έργο είναι να ολοκληρωθεί στο βέλτιστο χρόνο με το μικρότερο δυνατό κόστος και να εξασφαλισθεί η ποιότητα του μέχρι ένα προκαθορισμένο επίπεδο. Το βιβλίο επιχειρεί να καλύψει ορισμένα βασικά θέματα διοίκησης, οργάνωσης και προγραμματισμού των έργων και μπορεί να αποτελέσει διδακτικό βοήθημα αλλά και να χρησιμοποιηθεί για την επίλυση πρακτικών προβλημάτων σχετικών με τη διοίκηση και τη διαχείριση των έργων. Για την καλύτερη εμπέδωση της ύλης περιλήφθηκαν αρκετές ασκήσεις με δεδομένα που βρίσκονται όσο το δυνατόν πιο κοντά στην πραγματικότητα.