Ο χορός - Bouin, Anne 1954- (Larousse η μικρή μου εγκυκλοπαίδεια, 2004)
"ΧΟΡΕΥΩ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΟΥ": Χορεύω, σημαίνει κάνω κινήσεις με το σώμα μου. Κινήσεις αργές ή γρήγορες. Κινήσεις που είναι το ίδιο ευχάριστες όταν τις κάνω, αλλά και όταν τις βλέπουν οι άλλοι.