Ο μάγος Γιογιοδούλης και η πάνα μου - Spathelf, Barbel 1957- (Modern Times, 2001)
Η Στεφανία έχει μεγαλώσει πια και φέτος θα πάει στο νηπιαγωγείο. Όμως, ένα πρόβλημα βασανίζει το μυαλουδάκι της. Πρέπει να μάθει να πηγαίνει στην τουαλέτα μόνη της και να πάψει πια να φοράει πάνες! Αλλιώς, όλα τα παιδάκια θα την κοροϊδεύουν! Μια μέρα, ο Μάγος Γιογιοδούλης εμφανίζεται ξαφνικά μπροστά της και με τη μαγική του μαριονέτα την πείθει ότι τα πράγματα δεν είναι τόσο δύσκολα όσο φαντάζεται..