20 κανόνες για να τα πας καλά στο σχολείο χωρίς να τρελάνεις την δασκάλα σου - Weinstein, Mark (20 κανόνες, 2004)
Είσαι έτοιμος για το σχολείο; Μην ξεχάσεις μαζί με τα τετράδια και τα μολύβια σου να πάρεις τους 20 κανόνες που θα σε βοηθήσουν στην τάξη χωρίς να τρελάνεις τη δασκάλα σου !