Οι περιπέτειες του Οδυσσέα : ο γυρισμός στην Ιθάκη - Πίνη, Εύη (Διαβάζω μυθολογία, 2012)
Μια σειρά μυθολογίας για τους μικρούς αναγνώστες που μπορούν πλέον να διαβάζουν μόνοι τους. Οι περιπέτειες των Θεών και των ηρώων, οι περιπλανήσεις τους στα πέρατα του κόσμου, οι πόλεμοι και τα κατορθώματά τους ζωντανεύουν μέσα από ευχάριστα κείμενα και μια εικονογράφηση γεμάτη χιούμορ, που κάνουν την ανάγνωση πραγματική απόλαυση!