Κουρσάρικα γραπτά : αιρετικός εμπειρισμός - Pasolini, Pier Paolo, 1922-1975 (Εξάντας, 1986)
Κουρσάρικα γραπτά Ένα ημερολόγιο σχεδόν πολιτικό, πολιτιστικό, λογοτεχνικό, χρονογραφικό. Η δημοσιογραφική θητεία σαν τρόπος επίθεσης και ερμηνείας της πραγματικότητας του καιρού μας.