Η υπόθεση "Ελληνική κρίση" : περίεργες συμπτώσεις, ΔΝΤ, Goldman Sachs, Rothschild, Soros, S & P, Moody's, Fitch, Γερμανία, Η.Π.Α. - Παναγιώτου, Πάνος (Οικονομία / Λιβάνη, 2011)
Στοιχεία τα οποία δημοσιεύτηκαν κατ' αποκλειστικότητα από τον Πάνο Παναγιώτου στα μεγαλύτερα τηλεοπτικά, ραδιοφωνικά, έντυπα και ηλεκτρονικά ΜΜΕ της Ελλάδας, σε διάστημα μεγαλύτερο των δύο ετών, φανερώνουν μια κρυμμένη πλευρά της ελληνικής κρίσης, που σκιάζεται από περίεργες συμπτώσεις, προκλητικές αλλά και αποκαλυπτικές. Πόσο αθώος είναι ο ρόλος της Γερμανίας, των ΗΠΑ, του διεθνούς τραπεζικού λόμπι, των οίκων πιστοληπτικής αξιολόγησης, του ΔΝΤ, της ΕΚΤ και άλλων συμμετεχόντων στην υπόθεση "ελληνική κρίση"; Πώς συνδέονται οι μεγαλύτερες επενδυτικές εταιρείες, διάσημοι κερδοσκόποι και πανίσχυροι τραπεζίτες με το χρηματοπιστωτικό πόλεμο εναντίον της Εξάδας; Ήταν πράγματι το ΔΝΤ το "φάρμακο" για να σωθεί η χώρα ή ένα μέσο εξυπηρέτησης άλλων σκοπών; Υπήρχαν κρυφά διαπραγματευτικά χαρτιά, τα οποία θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν, ώστε η εξέλιξη των πραγμάτων να είναι πολύ διαφορετική από τη σημερινή; Τι μας δείχνουν τελικά τα στοιχεία για τις περίεργες συμπτώσεις της υπόθεσης "ελληνική κρίση" και τι μπορούμε να περιμένουμε για το μέλλον με βάση αυτά; Ένα βιβλίο για μια κρίση που μας αφορά όλους, το οποίο θα σας κάνει να δείτε τα πράγματα από μια άλλη, διαφορετική από τη συνηθισμένη, οπτική γωνία.