Εγχειρίδιο της C ++ - Liberty, Jesse (Μ. Γκιούρδας, 1999)
Το βιβλίο αυτό είναι ένας εύχρηστος οδηγός για την εκμάθηση της σχεδίασης και ανάλυσης αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού. Θα κατανοήσετε σε βάθος όλες τις βασικές έννοιες, συμπεριλαμβανομένων της ροής προγράμματος, διαχείρισης μνήμης και μεταγλώττισης και διόρθωσης λαθών. Για να θυμάστε καλύτερα και για να ενισχυθεί η μάθηση, το βιβλίο δομείται στη μορφή της εργασίας εκμάθησης σε 21 ημέρες. Αυτό το βιβλίο χωρίζει τις έννοιες σε κατανοητά κεφάλαια, χρησιμοποιώντας πολλές παραθέσεις για να παρουσιάσει όχι μόνο τον κώδικα, αλλά και τις βελτιώσεις σε αυτόν. Είναι πλήρως αναθεωρημένο, ενημερωμένο και σύμφωνο με το πρότυπο ANSI.