Kρύσταλλοι και πολύτιμοι λίθοι : ανακαλύψτε τον συναρπαστικό κόσμο των κρυστάλλων και των πολυτίμων λίθων, την ομορφιά τους, τις χρήσεις τους, τη δομή τους και την ποικιλία τους - Symes, R. F (Τα μάτια της ανακάλυψης, 1992)
Μια πρωτότυπη και συναρπαστική καινούργια ματιά στα θαυμαστά μυστικά του κόσμου των κρυστάλλων. Καταπληκτικές, ολοζώντανες φωτογραφίες κρυστάλλων, κοσμημάτων και πολυτίμων λίθων κάθε χρώματος, μεγέθους και σχήματος δίνουν την αυθεντική εικόνα της σπάνιας ομορφιάς και ποικιλίας τους.