C προγραμματισμός - Deitel, Paul J. (Γκιούρδας, 2014)
Εκατομμύρια σπουδαστές και επαγγελματίες σε όλο τον κόσμο μαθαίνουν προγραμματισμό με βιβλία, βίντεο, ηλεκτρονικά άρθρα και κέντρα πόρων Dietel. Το C Προγραμματισμός 7η έκδοση παρουσιάζει το διαδικαστικό προγραμματισμό στη C και τον αντικειμενοστραφή και τον generic προγραμματισμό στη C++. Είναι κατάλληλο για μαθήματα στη C και τη C++ εισαγωγικού και ενδιάμεσου επιπέδου. Το C Προγραμματισμός 7η έκδοση περιλαμβάνει τα εξής: Οι κυριότερες δυνατότητες του νέου πρότυπου C καλύπτονται σε ανεξάρτητες ενότητες και ένα παράρτημα που μπορείτε να μελετήσετε με τη σειρά που σας εξυπηρετεί. Νέες ενότητες Ασφαλούς προγραμματισμού C. Κώδικας δοκιμασμένος σε GNU gcc και Visual C++. Εκσφαλμάτωση με GNU gdb και Visual C++. Επίλυση προβλημάτων, τύποι δεδομένων, προτάσεις ελέγχου, συναρτήσεις, συστοιχίες, δείκτες, συμβολοσειρές, μορφοποιημένη Ε/Ε, δομές, ενώσεις, χειρισμός bit, απαριθμήσεις, αρχεία, δομές δεδομένων, προεπεξεργασία και άλλα. Ασκήσεις «Κάντε τη διαφορά». Νέα προσέγγιση του αντικειμενοστραφούς προγραμματισμού στη C++ η οποία βασίζεται στο C++ Προγραμματισμός 8η έκδοση. Αναζήτηση και ταξινόμηση με παρουσίαση του Big O. Πολλά περισσότερα (για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στον Πρόλογο).