Ο σκελετός : ανακαλύψτε την ιστορία του σκελετού του ανθρώπου και των ζώων, την εξέλιξη, την κατασκευή κσαι τη λειτουργία τους - Parker, Steve, 1952- (Τα μάτια της ανακάλυψης, 1993)
Μια πρωτότυπη και συναρπαστική καινούργια ματιά στις λειτουργίες του σκελετού του ανθρώπου και των ζώων. Καταπληκτικές, ολοζώντανες φωτογραφίες των οστών του σκελετού του ανθρώπου προσφέρουν μια αυθεντική μαρτυρία της λειτουργίας του σώματος και ρίχνουν φως στη σύγκριση με τους σκελετούς πτηνών, ερπετών, αμφιβίων, ψαριών, εντόμων και θηλαστικών. ΔΕΙΤΕ: τα 206 διαφορετικά οστά του ανθρώπινου σώματος τη διαφορά του κρανίου σας από εκείνου του λιονταριού ή του χιμπατζή πώς μεγαλώνουν τα δόντια και τι κάνει το καθένα πώς είναι το εσωτερικό ενός οστού. ΜΑΘΕΤΕ: πώς επουλώνονται τα οστά όταν σπάζουν γιατί τα μισά οστά του σώματός σας βρίσκονται στα χέρια και στα πόδια πόσα δάχτυλα έχει ένα άλογο και τι απέγινε η ουρά που είχατε κάποτε. ΑΝΑΚΑΛΥΨΤΕ: ποια είναι τα μικρότερα οστά στο σώμα σας γιατί μερικά πλάσματα "φορούν" το σκελετό τους εξωτερικά ποιο ζώο είχε τον παλιότερο σκελετό που βρέθηκε ποτέ στη Γη και πολλά, πολλά άλλα.