Αθλητικός ποδοσφαιρικός σύλλογος "ο Μακεδονικός" : 1928-2008 - Καζαμία-Γκόλα, Μ. (Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης, 2008)
Ο Δήμος Θεσσαλονίκης συναισθανόμενος τη βαριά κληρονομιά των ιστορικών αθλητικών σωματείων της πόλης, έχει ξεκινήσει την έκδοση των αντιστοίχων λευκωμάτων τους, μέσα από την επιστημονικά καθοδηγούμενη συγκέντρωση και καταγραφή της ιστορικής τους διαδρομής που πραγματοποιεί το Κέντρο Ιστορίας Θεσσαλονίκης.