Διδακτική και σχεδιασμός εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων STEM και ΤΠΕ - Ψυχάρης, Σαράντος Ι. (Εκδόσεις Τζιόλα, 2018)
ΜΕΡΟΣ Ι: ΔΙΔΑΚΤΙΚΗ, Θεωρίες Μάθησης, Διδακτικά Μοντέλα, ΜΕΡΟΣ ΙΙ: ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ, STEM ΚΑΙ ΔΙΔΑΚΤΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ, Η Υπολογιστική Επιστήμη και η Υπολογιστική Σκέψη στην Εκπαίδευση / Επιστημολογική και Μεθοδολογική Θεώρηση, Το STEM και η υπολογιστική Σκέψη στη Διδακτική / Εισαγωγή στη Θεωρία & Μεθοδολογία του STEM, Σχεδιασμός Διδακτικών Σεναρίων STEM και ΤΠΕ, STEM δίχως Υπολογιστή, Ειδικές Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες και STEM, ΜΕΡΟΣ ΙΙΙ: ΥΛΙΚΑ, Υλικά για Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες STEM, Λογισμικά Υποστήριξης STEM, ΜΕΡΟΣ IV: ΠΛΑΤΦΟΡΜΕΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ STEM, Πλατφόρμα ARDUINO για εκπαιδευτικές δραστηριότητες STEM, Πλατφόρμα Raspberry Pi για Ανάπτυξη Δραστηριοτήτων STEM με Scratch και Python, Εκπαιδευτική Ρομποτική, LabVIEW για Εκπαιδευτικές Δραστηριότητες STEM, Ανάπτυξη Εκπαιδευτικών Εφαρμογών με Ejs, Βιβλιογραφία, Ευρετήριο.