Επικοινωνίες υπολογιστών και δεδομένων - Stallings, William (Εκδόσεις Τζιόλα, 2016)
Το βιβλίο "Επικοινωνίες Υπολογιστών και Δεδομένων", όγδοη έκδοση παρέχει μία ξεκάθαρη, κατανοητή και ενοποιημένη θεώρηση του συνόλου των επικοινωνιών δεδομένων, της δικτύωσης, και των πρωτοκόλλων. Ο William Stallings οργανώνει το τεράστιο αυτό αντικείμενο σε μικρές, κατανοητές ενότητες, δημιουργώντας μία πλήρη, ανά ενότητα μελέτη πάνω στις πιο σύγχρονες τεχνολογίες. Ο Stallings έχει αναθεωρήσει ουσιαστικά αυτό το πασίγνωστο βιβλίο, ώστε να αντανακλά τις νεότερες εξελίξεις, από το Wi-Fi και το Ethernet 10 Gbps στον προχωρημένο έλεγχο συμφόρησης και τις μετρικές απόδοσης του πρωτοκόλλου IΡ. Όπως συμβαίνει σε όλα τα πασίγνωστα βιβλία του Stallings , το βιβλίο "Επικοινωνίες Υπολογιστών και Δεδομένων", παρέχει εκτεταμένη παιδαγωγική υποστήριξη, συμπεριλαμβανομένων εκατοντάδων προσεκτικά επιλεγμένων ασκήσεων για το σπίτι και ενός Δικτυακού τόπου στην τοποθεσία: www.WilliamStallings.com/DCC/DCC8e.html