Παρέα με τον Αϊ Βασίλη / εικονογράφηση Τέρι Μπάρτον ; απόδοση Ρένα Ρώσση-Ζαΐρη. - Ρώσση-Ζαΐρη, Ρένα; Burton, Terry (Μεταίχμιο, 2008)
Μέσα από τις σελίδες των δύο αυτών όμορφα εικονογραφημένων βιβλίων, τα παιδιά θα απολαύσουν μια συναρπαστική επίσκεψη στο σπίτι του Αϊ-Βασίλη, θα τον βοηθήσουν να ντυθεί και να βάλει τις μπότες του και θα μάθουν να μετρούν μέχρι το δέκα. Παρέα με τέσσερα σκανταλιάρικα αρκουδάκια θα ταξιδέψουν με τους ταράνδους του ψηλά στον ουρανό και θα μοιράσουν δώρα στα παιδιά όλου του κόσμου. Δύο συναρπαστικά βιβλία με γιορτινά έμμετρα ποιηματάκια, γεμάτα γέλιο, παιχνίδι και χαρά.