Λόγια της καρδιάς - Νικορέτζος, Δημήτρης, 1944- (Άγκυρα, 1990)
Η ΑΓΚΥΡΑ με αληθινή ικανοποίηση παρουσιάζει στους μικρούς της φίλους μα και στους μεγάλους, την ποιητική συλλογή Λόγια της καρδιάς του βραβευμένου ποιητή Δημήτρη Νικορέτζου. Τα ποιήματα αυτά γραμμένα με πολλή αγάπη για τα παιδιά, διακρίνονται για τη χάρη τους και τη δροσιά τους καθώς και τον ωραίο κόσμο που κλείνουν μέσα τους. Ο Εκδοτικός μας Οίκος αισθάνεται υπερήφανος με τούτη την έκδοση, που φρόντισε με προσοχή και μεράκι, έχοντας στόχο να προσφέρει στους αναγνώστες του ένα βιβλίο από εκείνα τα σπάνια και αναντικατάστατα.