Η ιστορία του Φ.Σ. Κοζάνη, 1964-2020 : 56 χρόνια Φίλαθλο Σωματείο Κοζάνη - Τσιώρας, Κωνσταντίνος Ν. (Τυπογραφείο Ίριδα, 2020)
Γεννημένο από την συνένωση Ολυμπιακού και Μακεδονικού Κοζάνης το 1964, το Φίλαθλό Σωματείο Κοζάνη εκπροσωπεί την πόλη της Κοζάνης αλλά και των γύρω περιοχών στις εθνικές κατηγορίες ποδοσφαίρου συνολικά για πάνω από μία πενηνταετία. Αν και ποτέ δεν κατόρθωσε να κάνει το βήμα παραπάνω, δηλαδή να συμμετάσχει στην Α' εθνική, η Κοζάνη είναι μία παραδοσιακή δύναμη των μικρότερων κατηγοριών και ήταν η αφετηρία της καριέρας αρκετών γνωστών ποδοσφαιριστών. Το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί να αποτελέσει την εγκυκλοπαίδεια του Φ.Σ. Κοζάνη από το 1964 έως και το 2020 μέσω μίας περιγραφικής, φωτογραφικής και αναλυτικής στατιστικής αναδρομής στην πορεία μίας ιστορικής επαρχιακής ομάδας ποδοσφαίρου.