Αιφνίδιος θάνατος - Disney, Walt, 1901-1966 (Μίκυ μυστήριο, 2000)
Ο διάσημος ποδοσφαιριστής Αχιλλέας Χρυσοπόδης εξαφανίστηκε στη μέση του αγώνα, χωρίς καμία εξήγηση. Η έρευνα του Μίκυ και της Μίννι θα φανερώσει ένα μεγάλο σκάνδαλο στο χώρο του αθλητισμού, που, όμως δεν είναι ικανό να καταβάλει το αθλητικό πνεύμα των δύο ντετέκτιβ.