Το μυστήριο του πύργου - Blyton, Enid, 1897-1968 (Τα πέντε λαγωνικά, 1981)
Τι ήταν εκείνος ο θρήνος στον στοιχειωμένο Πύργο, σ' αυτό το μέρος με τα φαντάσματα πάνω στον λόφο; Τα πέντε λαγωνικά ήθελαν να το ξέρουν, και ξαφνικά σκόνταψαν σε μια ένδειξη. Όλα είναι πολύ συναρπαστικά, αλλά όπως πάντα και πολύ αστεία. Κι εσύ θα διασκεδασεις με αυτή την ιστορία μυστηρίου.