Αρχίζει το ματς : το ποδόσφαιρο στη λογοτεχνία - Παππάς, Γιάννης Η., 1962- (Μεταίχμιο, 2010)
Μια πλούσια ανθολογία στην οποία βρίσκονται συγκεντρωμένα ποιήματα, διηγήματα, αποσπάσματα από μυθιστορήματα που έχουν ως θέμα τους το ποδόσφαιρο. Μια απόδειξη πως η μπάλα μπορεί να συναντήσει τον λόγο και πως η λογοτεχνία συμβαδίζει με το ποδόσφαιρο.