Δόντια στο σκοτάδι - Black, Phil (Άουλβιλ, 2001)
Κάτι σκοτεινό, μυστήριο και νυχτερινό επισκέπτεται την Στοιχειωμένη Πόλη, την Άουλβιλ... Κάτι που αποφεύγει με τρόμο τον ήλιο... Κάτι πανάρχαιο, που ψάχνει ανάμεσα στους πιο αδύναμους από τους ανθρώπους την τροφή του... Τρεις φίλοι, ο Τζέι-Μπι, ο Μπάρι και η Έιμι, θα ενώσουν τις δυνάμεις τους για να το διώξουν μακριά, για να το στείλουν πίσω εκεί όπου πραγματικά ανήκει. Γιατί αυτή η απέραντη ύπαρξη από το πουθενά απειλεί τους καλύτερους φίλους τους. Και όχι μόνο τα σώματά τους, αλλά και την ίδια τους τη ψυχή.