Η παγίδα - Fukuda, Andrew Xia (Βιβλία για νέους / Μεταίχμιο, 2014)
"Μια κρυφή ιστορία αποκαλύπτεται επιτέλους. Και δεν έχει καμία σχέση με όσα φανταστήκατε". Η πρόκληση που αντιμετωπίζουν ο Τζιν και η Σίσι ξεπερνάει όλες τις προηγούμενες. Οφείλουν να παραμείνουν ζωντανοί προκειμένου να μεταμορφώσουν έναν κόσμο που επιδιώκει να τους εξαλείψει. Μοναδική τους ελπίδα είναι ένα νέο όπλο που θα αντιστρέψει τον ιό και θα μεταλλάξει τα αιμοδιψή πλάσματα γύρω τους, δίνοντάς τους ξανά την ανθρώπινη υπόσταση. Αυτό που χρειάζονται είναι ένας τρόπος για να το χρησιμοποιήσουν σε ολόκληρο γένος. Κι ενώ ο Τζιν πολεμάει για να σώσει όσους αγαπά, έρχεται αντιμέτωπος με την πραγματικότητα όσον αφορά τον πατέρα του. . .Κι όταν η αλήθεια έρχεται στο φως επιτέλους, είναι τόσο συγκλονιστική ώστε τίποτα δε θα είναι πια όπως πρώτα.