Μέσα στην αιώνια νύχτα - Rossi, Veronica (Εφηβική βιβλιοθήκη / Λιβάνη, 2016)
Ο κόσμος βυθίζεται στο χάος. Κανείς δεν είναι ασφαλής. Ποιόν θα εμπιστευτείς; Έχουν περάσει μήνες από τότε που η Άρια έμαθε για το θάνατο της μητέρας της. Μήνες από τότε που ο Πέρι έγινε Άρχοντας Αίματος των Τάιντ και από την τελευταία φορά που τον είδε η Άρια. Τώρα η Άρια και ο Πέρι θα συναντηθούν ξανά. Με τις θύελλες Αιθέρα να επιδεινώνονται μέρα τη μέρα, η μόνη ελπίδα γαλήνης και ασφάλειας που έχει απομείνει είναι το Ακίνητο Γαλάζιο. Υπάρχει όμως στ’ αλήθεια αυτό το καταφύγιο; Με την απειλή ψεύτικων φίλων και ισχυρών πειρασμών, η Άρια και ο Πέρι αναρωτιούνται αν η αγάπη τους μπορεί να αντέξει μέσα στην αιώνια νύχτα. Στην καθηλωτική συνέχεια του βιβλίου "Κάτω από τον ξένο ουρανό", η Βερόνικα Ρόσι δημιουργεί μια ατμόσφαιρα που αιχμαλωτίζει και μια ιστορία αγάπης τόσο επικίνδυνη όσο και αξέχαστη.