Ο Εέ από τ' άστρα - Κοντολέων, Μάνος, 1946- (Νεανική βιβλιοθήκη : Ταξίδια με τη φαντασία, 2010)
Ο Εέ είναι ένας γοητευτικός εξωγήινος πιτσιρικάς, που βοηθάει τα παιδιά της γης να διορθώσουν όλα τα κακά που συσσώρευσαν στον κόσμο οι μεγάλοι. Κάνει τους στριμμένους καλούς, εξαναγκάζει τους ανήθικους εργοστασιάρχες να πάρουν μέτρα προστασίας του περιβάλλοντος, φυτεύει δέντρα, δείχνοντας το σωστό κι ανθρώπινο τρόπο ζωής, έναν αληθινά κοινωνικό κώδικα συμπεριφοράς, από την καθημερινή καλημέρα ως το κυκλοφοριακό...