Πότε λέμε φτάνει - Geisler, Dagmar, 1958- (Ευέλικτη Ζώνη, φιλαναγνωσία : Φραουλίτσα, 2019)
Κάποια πράγματα δεν τα χορταίνουμε ποτέ. Όπως, για παράδειγμα, τα χρωματιστά ζελεδάκια ή την αγαπημένη μας εκπομπή στην τηλεόραση. Το παθαίνετε κι εσείς αυτό; Μόνο που καμιά φορά φτάνουμε στην υπερβολή…