Τα ωραιότερα κλασικά παραμύθια : η Χιονάτη και οι εφτά νάνοι, Ρουμπελστίλτσκιν, Ραπουνζέλ - Τασοπούλου, Αντα; Ζούπα, Στέλλα (Βιβλίο- Παζλ, 2008)
Τα πρωτότυπα αυτά βιβλία καλούν τα παιδιά να μπουν στο μαγικό κόσμο των παραμυθιών,έναν κόσμο γεμάτο πανέμορφες πριγκίπισσες και γενναίους πρίγκιπες αλλά και φοβερούς δράκους και κακές μάγισσες.Τα παιδιά διαβάζουν τα παραμύθια και φτιάχνουν τα παζλ, ζωντανεύοντας έτσι τους πιο αγαπημένους τους ήρωες.