Σκληρό καρύδι - Σβορώνου-Σωκιαλίδη, Ελένη, 1965- (Καλειδοσκόπιο, 2016)
Κι εσένα πώς σε λένε, μικρή μας; - Καλά, ξανά θα τα λέμε; Τα έχω πει εκατό φορές! Πάμε πάλι. Με λένε Αϊσέ και είμαι Παναθηναϊκάρα. Ο Αλοντίν, ο αδερφός μου, είναι βάζελος. Όχι, κάτσε. Τα μπέρδεψα. Εγώ είμαι βάζελος κι εκείνος γάβρος . Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω γυμνάστρια.