Η νεράιδα Ευτυχία - Επιθυμία : λούνα παρκ και φτερουγίσματα - Thomson, Emma (Παιδική Βιβλιοθήκη / Λιβάνη., 2008)
Η Ευτυχία-Επιθυμία και οι φίλες της κέρδισαν εισιτήρια για τα εγκαίνια του Λούνα Παρκ Αστραφτεροί Πύργοι. Τα Τρελά Βαγόνια, οι Ρουκέτες και οι Κρυστάλλινοι Καταρράκτες τις περιμένουν, δυστυχώς όμως οι νεράιδες δεν επιτρέπεται να μπουν σε κανένα συναρπαστικό παιχνίδι από αυτά που κόβουν την ανάσα... μέχρι που η ευχή της Ευτυχίας-Επιθυμίας πραγματοποιείται!