Η νεράιδα Ευτυχία - Επιθυμία : πάρτι μασκέ : με pop-ups και flaps - Thomson, Emma (Παιδική Βιβλιοθήκη / Λιβάνη, 2009)
Το υπέροχο πάρτι μασκέ της Ευτυχίας-Επιθυμίας το περιμένει ανυπόμονα όλο το σχολείο, το θέμα του πάρτι όμως είναι λίγο ασυνήθιστο: η φύση! Οι φιλενάδες της Ευτυχίας-Επιθυμίας δεν μπορούν να σκεφτούν τι να φορέσουν, μέχρι που εκείνη θα καταφέρει να τις κάνει να ανοίξουν τα μάτια τους και να δουν την εκπληκτική φύση που τις περιβάλλει...