Τα θέλω όλα δικά μου - Silei, Fabrizio, 1967- (Σύγχρονη λογοτεχνία για παιδιά και για νέους : Συλλογή χελιδόνια ;, 2017)
Ο κύριος και η κυρία Σμιρθ έχουν κάνει τα πάντα για να εμπνεύσουν στον Πρώτο, τον γιο τους, τις πραγματικές αξίες της ζωής: την απληστία και τον εγωισμό. Άλλωστε, γι’ αυτό τον έφεραν στον κόσμο: για να γίνει αντάξιος διάδοχός τους. Μόνο που ο Πρώτος αποδεικνύεται πραγματική συμφορά. Χαρίζει λεφτά στον κόσμο, καλεί τους άστεγους της περιοχής στο πάρτι του, ξεσκεπάζει κομπίνες! Με λίγα λόγια, είναι ένα καλό παιδί, ή μάλλον όχι, είναι το πιο καλοσυνάτο παιδί! Πώς θα τον φέρουν όμως οι γονείς του στον σωστό δρόμο; Χρειάζεται το κατάλληλο σχολείο, με έναν αυταρχικό διευθυντή, στριμμένους δασκάλους και απαίσιους συμμαθητές για πρότυπο. Μα καλά, υπάρχει τέτοιο σχολείο; Και βέβαια. Η Ακαδημία Όλα-Δικά-Μου.