Οι πεταλιές της Κορίνας - Λαζανά, Φιλιώ Κ. (Ιστορίες που ζεις δυνατά, 2018)
Η Κορίνα είναι ένα πλάσμα υπέροχο! Μπορεί να είναι πεισματάρα και να σιχαίνεται το ροζ (αυτό τουλάχιστον θα σας πουν όσοι τη γνωρίζουν), αλλά έχει και μια μεγάλη αγάπη: το ποδήλατο! Από τότε που το ανακάλυψε, δεν το αποχωρίζεται ποτέ, ούτε καν στον ύπνο της. Η ζωή της γυρίζει γύρω από τις ρόδες του ποδηλάτου και όταν μεγαλώσει κι άλλο ονειρεύεται να πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες Ποδηλασίας! Όμως ένα αναπάντεχο γεγονός φρενάρει το όνειρό της και αλλάζει μια για πάντα τη ζωή της. Θα καταφέρει η Κορίνα να χρησιμοποιήσει το πείσμα που τη διακρίνει για να ξαναπάρει την κατάσταση στα χέρια της; Τι είναι αυτό που μπορεί να κάνει ένα παιδί να παρακάμψει οποιοδήποτε εμπόδιο και να κυνηγήσει μέχρι τέλους το όνειρό του;