Η ψυχολογική πλευρά του χρήματος : το χρήμα υπηρέτης ή αφεντικό σου - Πιντέρης, Γιώργος, 1948- (Αυτοβελτίωση, 2018)
Ψυχολογικά προβλήματα έχουμε όλοι. Έχεις όμως αναλογιστεί ποτέ, πόσα από αυτά τα "ψυχολογικά" προβλήματα έχουν σχέση με την οικονομική σου κατάσταση; Πόσο η καθημερινή συναισθηματική σου διάθεση επηρεάζεται από: