Αγαπημένο μου Μπουένος Άιρες - Προφίλη, Όλγα (Καλειδοσκόπιο, 2015)
Από την Αθήνα στο Παρίσι, τα χρόνια της Δικτατορίας, κι από κει φοιτήτρια πια στην Ιταλία, η Νίνα έχει μια ιδιαίτερη σχέση με τις πατρίδες της, με μόνιμο σύμμαχο τη μουσική και τα τραγούδια. Ένα αυθόρμητο φιλί κατά τη διάρκεια μιας φοιτητικής διαδήλωσης στο Παρίσι το 1980, εξελίσσεται σε φλογερό έρωτα και οι λίγες ώρες που περνάει με τον νεαρό Αργεντίνο πολιτικό πρόσφυγα την οδηγούν ασυναίσθητα να αναζητά να μάθει τα πάντα για την πατρίδα του. Η φρίκη της δικτατορίας στην Αργεντινή, που έχει ήδη αγγίξει την οικογένεια του αγαπημένου της θείου, μετανάστη εκεί από το 1948, στοιχειώνει την ζωή της Νίνας μέχρι η μοίρα να την οδηγήσει ξανά στο Μπουένος Άιρες και στους ήχους του τάνγκο...