Το φονικό κελάηδισμα - Hayder, Mo (Trade edition, 2019)
Ο επιθεωρητής Τζακ Κάφερι -νέος, φιλόδοξος, σκληρόπετσος- καλείται σε έναν από τους πιο φρικαλέους τόπους εγκλήματος που έχει αντικρίσει ποτέ. Πέντε νεαρές γυναίκες έχουν δολοφονηθεί κατά τρόπο τελετουργικό, προτού καταλήξουν σε ένα σκουπιδότοπο κοντά στον λονδρέζικο Θόλο της Χιλιετίας. Οι νεκροψίες αποκαλύπτουν την πρωτοφανή φρικιαστική υπογραφή του δράστη, που συνδέει τα θύματα μεταξύ τους. Σύντομα, ο Κάφερι συνειδητοποιεί ότι βρίσκεται στα ίχνη του πιο επικίνδυνου κατά συρροή δολοφόνου, που μάλιστα κρύβει ένα τερατώδες, φρικτό μυστικό. Παλεύοντας με αντιπαλότητες μέσα στους κόλπους της αστυνομίας, και κυνηγημένος από την ανάμνηση μιας προσωπικής απώλειας στο μακρινό παρελθόν, ο Κάφερι χρησιμοποιεί κάθε διαθέσιμο εργαλείο της εγκληματολογίας και της ιατροδικαστικής για να βρει το δολοφόνο. Ο Τζακ ξέρει ότι είναι ζήτημα χρόνου μέχρι το επόμενο χτύπημα του μανιακού - ενός πλάσματος που δεν παύει να ασχολείται με τα θύματά του ακόμη και όταν αυτά ξεψυχήσουν...