Βάσεις δεδομένων : μια πρακτική προσέγγιση στο σχεδιασμό, την υλοποίηση και τη διαχείριση συστημάτων βάσεων δεδομένων - Connolly, Thomas M. (Γκιούρδας, 2008)
Η νέα έκδοση αυτού του δημοφιλούς βιβλίου ενσωματώνει τις πιο πρόσφατες εξελίξεις στην τεχνολογία βάσεων δεδομένων και αναπτύσσεται επί της σαφούς, προσιτής προσέγγισης που έχει συνεισφέρει στην επιτυχία των προηγούμενων εκδόσεων.