Μαξ Μούχαλος : Ο ήρωας του ντουλαπιού. - Russell, Rachel-Renee (Ψυχογιός, 2017)
Ο Μαξ Κράμπλι έρχεται αντιμέτωπος με το πιο τρομακτικό μέρος που έχει δει ποτέ στη ζωή του: το γυμνάσιο Σάουθ Ριτζ. Το νέο του σχολείο έχει πολλά φανταστικά στοιχεία αλλά και ένα τεράστιο πρόβλημα με το όνομα Νταγκ Θάρστον ή αλλιώς Θαγκ, τον νταή που έχει χόμπι να κλειδώνει τον Μαξ στο ντουλάπι του. Μακάρι να μπορούσε ο Μαξ να είναι σαν τον ήρωα στο αγαπημένο του κόμικ. Δυστυχώς, η περίεργη ικανότητά του να μυρίζει πίτσα από δεκάδες μέτρα μακριά δεν μπορεί να βλάψει τους κακούς της υπόθεσης. Χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ο Μαξ δε θα βάλει τα δυνατά του να γίνει ο ήρωας που χρειάζεται το σχολείο του!